Over CSR

/Over CSR
Over CSR2024-03-11T14:12:25+01:00
  • csr-professioneel-licht-geluid-video-staging
  • csr-professioneel-licht-geluid-video-staging-2

CSR – City Sounds Rent

“Het gaat CSR goed voor de wind. Met een jaarlijkse hausse in omzet, klanten en jobs in binnen- en buitenland blijven we groeien. Hiervoor doen we alle nodige investeringen in materiaal en personeel. We zijn ondertussen al met 30 ingeschreven vaste werknemers, aangevuld met een aantal zo goed als vaste freelancers. We staan voor het 8e jaar op rij in de top 10 van “Most Wanted” bedrijven in de AV-sector volgens een enquête van Experience Magazine.”

Jan Josephy

Van City Sounds Rent tot CSR

CSR is een toonaangevend audiovisueel bedrijf in de event sector met opdrachten in binnen- en buitenland. Het verzorgt zowel events, beurzen, concerten, festivals als congressen telkens met de persoonlijke touch van de klant in het achterhoofd en een kwaliteitsgarantie. CSR is een begrip in Gent en ver daarbuiten als preferred partner van meerdere grote concertzalen, events en expohallen.

CSR helpt u en uw bedrijf of organisatie om van uw event, feest, conferentie, productlancering, beursstand, etc. een unieke belevenis te maken. Het perfecte geluid, een passende belichting en haarscherpe (video)beelden verzorgd door onze eigen crew en bekwaamste experten in het land. De technische ondersteuning voor uw evenement is bij CSR in goede handen.

VAN CITY SOUNDS TOT CSR – GESCHIEDENIS 

Het toenmalige City Sounds wordt in 1985 opgericht te Gent en specialiseerde zich in de verhuur en bediening van PA-systemen. Dit wordt aangevuld met een verkoopafdeling en audiowinkel aan de Brusselsesteenweg te Ledeberg. Een kleine vijf jaar later start Jan Josephy, op dat moment een freelancer voor City Sounds, met Jos Licht en Geluid. Acht jaar later wordt City Sounds overgenomen door Jan Josephy, waardoor de naam, klantenbestand, pand en verhuurafdeling onder zijn supervisie komen. Zo staat hij sinds 1998 tot op heden aan het roer van wat hij herdoopte tot City Sounds Rent.

De locatie op de Brusselsesteenweg wordt al gauw te klein en om de groei van het bedrijf niet te stuiten, wordt er uitgeweken naar een pand aan de Poortakker in Sint-Denijs-Westrem. Het is hier, in de schaduw van Flanders Expo, dat het zwaartepunt van de activiteiten van geluid naar de technische ondersteuning van beurzen en events wordt verlegd. Het blijkt een goede keuze, het bedrijf kent een enorme boost, zowel op financieel vlak als in expertise. De naam verandert in CSR omdat de ambitie van de firma niet enkel meer bij audio ligt. In de daar op volgende jaren stijgt het aantal vaste partners, personeelsleden en de stock aan beschikbare materiaal waardoor er moet gezocht worden naar een nieuwe locatie. Zo komt CSR in 2009 terecht in de Gentse haven op de wiedauwkaai in een pand met meer dan 2.500 m² stockage ruimte.

Nood aan meer ruimte maakt dat CSR in 2023 opnieuw verhuist. De nieuwe locatie is ook vlot bereikbaar en ligt iets verder weg van Gent. Hier in Sleidinge bouwt CSR verder aan het professionaliseren van zijn diensten in een ruim en praktisch magazijn van meer dan 3700 m²

CSR is professional in:

Verlichting
Audio
Video
Trussing & Rigging
Power Supply
Draping & Staging